Om oss

Ruths Regnskapstjenester

Vi har erfaring med ulike organisasjonsformer og bransjer, og setter pris på den personlige kontakten med kundene. Vi hjelper små og mellomstore bedrifter, fra personlig næringsdrivende til AS. Ruths Regnskapstjenester har kunder innen forskjellige bransjer som landbruk, håndverkstjenester, transportjenester, industritjenester, handel og ulike konsulentbedrifter. Regnskapskontoret ligger i Skjeberg, Sarpsborg, men vi ønsker kunder fra hele Østfold velkommen!

Gjensidig tillit er utgangspunkt for godt samarbeid. Du som kunde skal kunne komme til vårt kontor uansett situasjon. Her har vi en uformell tone, slik at du alltid føler at du passer inn!

Våre kunder sier

 • Sara
  Veldig dyktig og ryddig regnskapsfører!
  Sara
 • Ida Larsen
  Veldig dyktig og ryddig regnskapsfører!
  Ida Larsen
 • Henriette Louise Hagevik Berg
  Veldig dyktig og ryddig regnskapsfører!
  Henriette Louise Hagevik Berg

Vårt Team

Vi er i dag 4 ansatte med forskjellige erfaringer.

Ruth Skjelin

Daglig leder


Ruth Skjelin er autorisert regnskapsfører og har utdannelse fra Handelshøyskolen BI. Hun har vært i bransjen siden 2007. Ruth har også praktisk erfaring fra flere yrker.

Filippa Lorentzen

Regnskapsfører


Filippa Lorentzen er regnskapsfører og har bachelor i regnskap og revisjon fra Høgskolen i Østfold. Hun har bl.a erfaring som filialsjef for Forex Bank.

Tonje B Karlsøen Sundell

Regnskapsmedarbeider


Tonje er regnskapsmedarbeider ved vårt kontor i Aremark. Hun har jobbet med regnskap siden 1998, bl.a. i Fredrikstad Kommune og A-hus.

Lise Jeanette Lissner

Regnskapsmedarbeider


Lise Jeanette Lissner er utdannet regnskapskonsulent fra Fredrikstad FagAkademi, og fungerer som regnskapsmedarbeider. Lise er for tiden ute i permisjon.

Nøkkelord; Regnskapsfører, regnskap, bedrift, regskapsbyrå, Sarspborg, Halden, Fredrikstad, Østfold

Trenger du regnskapsfører?

Vi utvider stadig vårt regnskapskontor og ønsker alltid nye kunder velkommen.